shutterstock_46469569

Personalutleie

Leie personell til arrangementet ditt?

Vi tilrettelegger i dag for en rekke typer privatarrangementer som bryllup, barnedåp, konfirmasjoner og minnestunder, samt bistår vi med personell til små og store oppdrag for bedriftsmarkedet og offentlig sektor.

Vi kan sette sammen et perfekt team til din anledning, og hjelper deg også gjerne med planleggingen av arrangementet. Vi sørger for riktig bemanning i alle ledd, og du kan leie kokker, servitører, hovmestere, bartendere og alle andre nøkkelfunksjoner som vask, garderobe og gjestehåndtering.

Til bedriftskunder tilbyr vi også en fast hovmestertjeneste gjennom hele året, som sørger for at det til enhver tid er rett bemanning til ulike arrangementer i deres bedrift.

Vi samarbeider tett med blant andre Kreativ Catering og Matspecialen om levering av mat til arrangementene.

Kontakt: Svein Olav Lothe
Tlf: +47 90 99 11 99
Epost: svein@restaurantdrift.no

Send Forespørsel